Del din bestyrelsesviden

Mange ejerledere kan få gavn af lige netop din viden om bestyrelsesarbejde. Hjælp os med at videregive dine erfaringer og din bestyrelsesviden her.

Bidrag med din bestyrelsesviden

Sidder du inde med noget viden, der kan være relevant for ejerledere f.eks. i forbindelse med bestyrelsesarbejdet og formaliteter omkring bestyrelsen, så håber vi, at du vil dele den med os og SMV Bestyrelsesguidens brugere.

Det er nemt at dele din viden på SMV Bestyrelsesguiden. Ser du et område, hvor din viden kan være til gavn for ejerledere, så kan du dele den gennem en videoguide.

Vi beder dig ikke lave en professionel og fancy video – vi vil gerne gøre det nemt for dig at dele din viden. Derfor beder vi blot om, at du optager videoen i bredformat og så høj kvalitet det nu er muligt. Har du brug for vejledning til, hvordan du optager den, står vi gerne til rådighed.

Ønsker du at bidrage med en videoguide, så kontakt os her.

SMV Bestyrelsesguiden er ikke en salgskanal og er ikke styret af kommercielle interesser, men det er en mulighed for at dele ud af din ekspertise og på den måde gøre opmærksom på dine kompetencer.

Når du deler en videoguide på siden, følger der selvfølgelig en beskrivelse og muligheden for at kontakte dig med. Vi opfordrer til, at du holder fokus på at give din viden videre, men det er selvfølgelig tilladt at fortælle, hvordan du kan hjælpe dem, der har brug for din ydelse.